AVLYST Nordlystur til Rundevannshytta

Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Trugetur, Bålkos, Mørketidstur, Nordlystur
Hammerfest og Omegn Turlag, Alta og Omegn Turlag , Nordkapp og Omegn Turlag
Dette arrangementet er over!

Fredag 7. desember blir det nordlystur  til Rundvannshytta på Kvaløya, Hammerfest. Turen passer for ungdom, voksne og seniorer. Turen er på knappe 10 km tur/retur. Vi møtes ved reingjerdet i Tunnelbakken, som ligger langs elva som går inn i Storvannet. Du skal altså til Baksalen og opp mellom stadion og Storvannselva

Vi følger grusvegen til og fra Rundvannshytta. Det er en del stigning på turen til Rundevannshytta. Vi går i roleg tempo, så turen passer for de aller fleste. Anbefalt å benytte brodder/truger/ski, alt ettersom vinterforholdene tilsier det.

"Høyfjellet" på Kvaløya kan gi fantastiske observasjoner, så her satser vi på klart nordlysvær.

Kle deg etter været, varmt og vindtett. Ekstra klede og sitte/ligge underlag er godt å ha i sekken. Ta med lykt/hodelykt, ekstra batterier og refleks/vest. Mat/drikke (varmt) for turen. Vi går ned igjen senest rundt midnatt.

Turen er gratis, men anbefalar alle å melda seg inn i Hammerfest og omegn turlag. Som turlagsmedlem får du en rekke medlemsfordeler. Ikke minst er du med på å gjøre det mulig for turlaget å arrangere varierte aktiviteter gjennom turåret. Velkomen på tur og som medlem i DNT!

Spørsmål om turen, kontakt Trond Hansen på tlf. 944 36 937.

• Trond Hansen