Kystens dag på Storekorsnes

Dette arrangementet er over!

Sammen med Barnas Røde Kors (BARK) arrangerer vi Kystens dag på Pakkhusloftet på Storekorsnes utenfor Alta. Redningsskøyten og Elias kommer også i år, og det vil være mulig å få gå ombord i Elias! Dykkerklubben stiller - og vil vise oss spennende liv fra sjøen. Videre vil det bli havakvarium, fiskekonkurranse og rebusløp med premier til barna, og andre aktiviteter.

Det vil være varm grill, så ta med den mat dere ønsker å grille. Det vil også være mulighet til å kjøpe mat og drikke i kiosken vår, ved bruk av kontanter eller vipps.

Ta gjerne med redningsvest, fiskeutstyr, grillmat.

Vi har satt opp en gratis buss med 60 seter som det er mulig å ta ut til Storekorsnes. Bussen går fra Alta museum kl. 10.00 og stopper på signal langs E6 utover mot Storekorsnes. Bussen returnerer fra Storekorsnes kl. 14.15.

PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 130 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

• Hege Føsund Christiansen