Yogatur ut mot havet

Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Yogatur
Hammerfest og Omegn Turlag
Dette arrangementet er over!

Det er noen som mener at å være ute i naturen er yoga i seg selv. Åpen himmel, frisk luft, kjenne vinden i håret, sola som varmer i kinnene og høre bølgene som slår inn mot stranda.

Vi dobler det med å gjøre yoga i naturen! Med styrke, fleksibilitet, balanse og pust i fokus skal vi gjøre yogaøvelser på stranden.

Dette er en tur som passer for de fleste, både for de som aldri har prøvd yoga før, og for de som er mer erfaren.

Kle deg etter været som er den dagen, men det bør være klær som er gode å bevege seg i og som holder deg varm.

For de som våger, og dersom været tillater det, vil noen av oss teste badetemperaturen i sjøen etter yogaen.

Oppmøte er ved Forsøl skole kl 18.00. Vi går over til stranda i Ytre Forsøl. Det er ca 2,3 km tur/retur i lett terreng. Det kan være litt bløtt i terrenget på tur ned til stranden.

Pris: Gratis for medlemmer. 50 kr for ikke-medlemmer.

Turleder: Terese Karlsen. Påmelding og spørsmål; teresekarlsen@hotmail.com/ 90617541

Yogatur ut mot havet

20.juni arrangerer vi en yogatur til Ytre Forsøl i samarbeid med instruktør Anita Steigre! Det er noen som mener at å være ute i naturen er yoga i seg selv. ...

• Terese Karlsen