Verdens Yogadag 21.juni

Fellestur

Dato
21. juni kl. 19:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Yogatur, Yoga
Arrangører
Alta og Omegn Turlag, Hammerfest og Omegn Turlag , Nordkapp og Omegn Turlag , Spenst Alta
Turområde
Finnmarkskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

21. juni er Verdens Yogadag, og den ønsker vi i Alta turlag å markere. Vi har fått med oss yogainstruktør Eldrid fra Spenst Alta!  

Det er noen som mener at å være ute i naturen er yoga i seg selv. Åpen himmel, frisk luft, vind i håret, sola som varmer og lyden av bølgeskulp. Vi dobler det med å gjøre yoga i naturen! Med styrke, fleksibilitet, balanse og pust i fokus skal vi gjøre yogaøvelser med sand eller gress mellom tærne.

Dette er en tur som passer for de fleste, både for de som aldri har prøvd yoga før, og for de som er mer erfaren. Kle deg etter været som er den dagen, men det bør være klær som er gode å bevege seg i og som holder deg varm. En matte, håndkle eller noe annet å stå på kan være å anbefale dersom du vil gjøre yoga i barføtter. 

Oppmøtested: Parkeringplassen utenfor Spenst (Komsa). Se etter turleder med rød DNT-vest. 

Verdens Yogadag 21.juni

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å ...