Telttur med Barnas Turlag

28. juni
Fellestur, Fottur, Telttur
Barnas Turlag Alta, Alta og Omegn Turlag

Vi ønsker å innlede sommeren med en natt ute i naturen. Vi skal ha det gøy med mye lek og moro! Sted er ennå ikke avklart, men det vil være en plass i nærområdet og vi lover at små føtter også klarer turen.

Hold av datoen, og følg med for mer informasjon.

Dette arrangementet krever påmelding, slik at vi vet hvem/hvor mange som er med oss på tur. Husk derfor å melde dere på ved å klikke på "Meld-deg-på!" på denne siden.

Medlemskap: Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 135 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

• Katrine F. Simonsen