Rundtur Kvaløya

Fellestur

Dato
18. juli kl. 09:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Rundtur
Arrangører
Hammerfest og Omegn Turlag, Alta og Omegn Turlag , Nordkapp og Omegn Turlag
Dette arrangementet er over!

Fellestur, dagstur, lengde ca 18 km, krevende tur.

Passer for voksne, ungdom

Rundtur Tyven, Rundvannshytta, Monte Negrohytta, Glimmevannshytta og Glimmevannet.

Vi starter opp ved bommen i Tunnelbakken, opp Tyvenskaret, ned veien til Rundvannshytta og sti til Monte Negrohytta. Deretter videre til Glimmevannhytta og Glimmevann og veien derfra ned til Tunnelbakken igjen. 

Flott, men også litt krevende rundtur i "høyfjellet" på Kvaløya. Ruta går via fire dagsturhytter. Flere partier med god utsikt. Turen går vekselsvis langs sti, grusvei, steinur og i terreng. Tre elver/demninger skal krysses. Ta med: solide, vanntette sko eller fjellsko, varme klær etter vær, antibac (håndsprit), papirlommetørkler, sitteunderlag, rikelig med mat og drikke (varmt). Vann nok underveis. Turen karaktiseres som krevende, pga lengden.

Adkomst: Beina, sykkel eller bil til P-plass ved Energihuset/reingjerdet i Tunellbakken. Tunellbakken ligger langs elva som går inn i Storvannet. Du skal altså til Baksalen og opp mellom stadion og Storvannselva. 

Adkomst med offentlig transport. Buss.

Deltakeravgift: Kr. 50.- Medlemmer gratis

På grunn av situasjonen rundt koronaviruset gjelder det egne smittevernregler for å være med på våre turer. Disse reglene kan endre seg over tid, og nye regler oppdateres her https://www.dnt.no/koronaberedskap/. Alle som skal være med på turen må forholde seg til disse reglene. Blant de viktige punktene er at du ikke kan være syk, alle må holde minst en meters avstand hele tiden og vi kan ikke dele på utstyr, mat eller drikke.

Som deltaker på turen er du med på eget ansvar, og det anbefales at du har tegnet egnet forsikring. 

Kontaktinformasjon: