Overnattingstur med Barnas Turlag til Kokelvdalen.

26. september 2020 kl. 14:00
27. september 2020
Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Barnas, Kvalsund
Hammerfest og Omegn Turlag, Alta og Omegn Turlag , Nordkapp og Omegn Turlag
Dette arrangementet er over!

Vi tar en høsttur til vakre Kokelv og selveste Kokelvdalen. Vi møtes ved Masterelv nærbutikk lørdag kl 1330 og kjører sammen opp Kokelvdalen. Her finner vi en plass ved elva og slår opp leir. Hit går det bilvei hele veien og du parkerer hensiktsmessig for andre turdeltagerne.

Så blir det bålkos, fiske, bærplukking og så skal vi sette rypesnare. Rypejakta har startet og vi prøver oss på litt jakt, kanskje vi er heldige! På kvelden tar vi på oss hodelyktene og leker gjemsel!

Turlaget har 3 lavvoer som lånes ut til medlemmer av DNT.

Hver familie sover sammen i eget telt eller turlagets lavvo. Vi vurderer om vi har med ovn til en lavvo. Turlaget stiller med 2-3 sekker ved, førstehjelp, og noen aktiviteter.

Ingen begrensning på antall påmelde.

Alle må melde seg på turen. Ikke medlemmer betaler 200kr per familie, medlemer 100kr per familie. Du betaler med VIPPS og oppgir B.T Neverfjord.

Ta gjerne kontakt med turleder om dere har spørsmål om turen.

Overnattingstur med Barnas Turlag til Kokelvdalen.

• Johan Grell