Avlyst Vinterovernatting i Jansvannskogen

29. januar kl. 12:00
30. januar kl. 14:00
Hammerfest og Omegn Turlag, Alta og Omegn Turlag , Nordkapp og Omegn Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga sykdom og få påmelde velger vi å avlyse.

Lyst å teste deg på å overnatte ute på vinteren?

Da inviterer Barnas Turlag til overnattingstur til Jansvannskogen lørdag til søndag 29-30 januar.

Her lager vi god stemning, aktiviteter og går igjennom grunnleggende ting for å overnatte ute under vinterhalvåret.

Vi møtes kl 12 ved Jansvannet og setter opp campen sammen. Turlaget tar med ved til bålet, stekepanne, kokekjele, kaffe, og 1:e hjelpeutstyr. Isfiskestenger, maggot og borr, spader og øks.

Sammen med turlederne tipser og viser vi hva som er lurt å tenke på når man overnatter ute på vinteren. Dette blir litt som en nybegynnerkurs.
Kort vei til bilen, så du kan få med deg det meste eller har glemt noe. Her er å mulighet til å trekke seg hjem, hvis man ikke vil overnatte.

Turlaget har et 6 mans familietelt, 3 lavvoer, et 2 manstelt, reinskinn og isfiskeutstyr til å låne ut til sine medlemmer. Ta kontakt med turleder Johan så avtaler vi utlån.

Søndagen sover vi lenge, lager en god frokost før vi hilser sola velkommen fra toppen av Salen.

Legger ved link til DNT med tips og råd for friluftsliv. Sjekk den - men det er ikke alt vi trenger på en så bynær overnattingstur som denne.

Turen er gratis for familier som er medlemmer og 200kr for familier som ikke er medlemmer. Betal med Vipps, Merk turen B.T Vinterovernatting i Jansvannskogen.

Turledere:

• Ingrid Otilie Holte