Våre turledere

E1 fra Veidnes til Hatter i Finnmark
E1 fra Veidnes til Hatter i Finnmark Foto: Maiken Grader

Når Hammerfest og omegn turlag inviterer til fellestur, så er det alltid med en turleder. Turlederne våre er alle utdannet gjennom Den norske turistforeningen sin utdanningsstige for turledere

Å ta med folk på tur krever at man har kunnskap om turen man skal gå samtidig som man har ansvar for de turdeltakerne som har meldt seg på turen. Våre turledere er alle utdannet til å kunne vurdere turens vanskelighetsgrad og guide deltakerne trygt hele veien til målet – og hjem igjen. 

Alle våre turledere har det til felles at de brenner for et sunt og aktivt friluftslig, og de ønsker å dele sin turglede med andre. Mange har lang erfaring med fjell og natur, og andre er ferske som friluftsegnasjerte. 

Som turleder er man kurset i å kunne vurdere en turs vanskelighetsgrad, eliminere risiko og skape en trygg turramme for alle som ønsker å delta. 

Vi håper du vil være med oss når vi inviterer på tur, og vil du vite mer om hvem som er med som turleder, kan du gjerne trykke på knappen under. Her får du en introduksjon til alle de som for tiden er aktive turleder i vår forening!


Sommerturledere
Sommerturledere Foto: Maiken Garder

Skrevet av Maiken Garder 26. august 2018