BARNAS TURLAG i hammefest

- DNTS TURTILBUD TIL BARN OG BARNEFAMILIER

Barnas Turlag er Den Norske Turistforenings tilbud til barn og barnefamilier. Her treffer dere andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0 til 12 år kan være med i Barnas Turlag. Barnas Turlag arrangerer dagsturer og overnattingsturer i nærområdet til Hammerfest. Som medlem kan du hente sommerens turkort kostnadsfritt hos Kleven jakt og fiske.

Ønsker du å bli med på tur med barnas turlag, så følg med på publiserte turer både her på nettsiden og Facebook.

Fellesturer i regi av Barnas turlag i Hammerfest gir et stempel i turpasset. Etter fem stempel får du en liten premie som bevis på et aktivt turliv. Gjelder kun barnemedlemmer av DNT.

Leder for Barnas turlag i Hammerfest er Maiken Garder som kan kontaktes på e-post maiken@maikengarder.no

Å gå på tur med barn er morsommere når vi er fler. Vi trenger hele tiden hjelp til å organisere turer og aktiviteter. Ta gjerne kontakt med oss om du kan hjelpe til!

Målet vårt er å få hele familien på tur. Dette håper vi å bidra til primært gjennom fellesturer med barnefamilier, salg av Barnas Turkort, men også gjennom å informere om turmuligheter. Besteforeldre med barnebarn og andre foresatte med barn er også hjertelig velkommen. Vi forsøker å finne tilbud som passer barn i alle aldre. Noen turer krever at ungene er turvante, mens andre kan nåes uansett alder. På overnattingsturer og spesielle dagsturer som krever begrenset antall er det påmelding.

På tur med Barnas Turlag er det alltid med en veileder som kjentmann, men dere som er voksne har ansvar for egne barn under hele turen. På turene tar alle i et tak med matlaging, vedbæring osv.

ALLE er velkommen på tur med oss, medlemmer og ikke-medlemmer. Du og familien må gjerne bli med på tur for å se om dere trives med de aktivitetene som Barnas Turlag legger til rette for. Hvis du trives sammen med oss er det fint om du melder deg inn i DNT. Da nyter du godt av alle de nasjonale fordelene i tillegg til alt vi jobber med lokalt. Som medlem av turlaget betaler du ingen egenandel på turer med kostnader. Da dekker turlaget dette for deg.

Meld barnet ditt inn i Barnas Turlag.

Egen maskot

Turbo Fjellrev er maskot for Barnas Turlag. Turbo har egne sider i Fjell og Vidde og får daglig inn tegninger og turtips fra barn over hele Norge. I tillegg finner du ulike oppgaver som kryssord, rebuser og gåter på disse sidene.

På tur med barn

Å dra på tur er moro for både voksne og barn, og et aktivt uteliv bidrar til å gi barna en god fysisk og psykisk helse. Tid til fri lek, glede, fantasi og spenning er viktigere enn å gå langt.

Les våre tips og råd til deg som skal ut på tur med barna

Over hele landet

De aller fleste av DNTs medlemsforeninger over hele landet har et friluftslivstilbud for barn og barnefamilier. Husk derfor på å se på DNTs internettsider etter turtilbud til barna når du er andre steder i Norge på ferie.

Kontaktperson for Barnas Turlag Hammerfest er Maiken Garder tlf 92 48 13 28
E-post: maiken@ maikengarder.no