DNT Ung Hammerfest

DNT Ung Hammerfest - Seiland 2017
DNT Ung Hammerfest - Seiland 2017 Foto: Tor Arild Guleng

Ikke hørt om DNT Ung Hammerfest før?
DNT ung Hammerfest er en nyopprettet gruppe som arbeider for at du skal kunne drive med friluftsliv og stikke på tur med venner og bli kjent med nye folk i alderskategorien 16-30 år! Er du over 30 år har du fortsatt muligheten til å være på tur med oss. Har du lyst å bli med turer i Hammerfest og øyriket rundt oss, skape et ungt turmiljø eller bare bli kjent med nye mennesker er dette greia for deg.

Medlemskap:
DNT teller medlemmer etter alder og adresse, så er du i rett alderskategori og har adressen i Hammerfest, blir du regnet som medlem i DNT ung Hammerfest. Har du ikke medlemskap ta kontakt med oss så hjelper vi deg med medlemskap.

Hvem driver det her da?
DNT Ung Hammerfest drives av et styre og tre utvalgte ungrepresentanter som har ansvar for planlegging av turer, infoarbeid, utstyrsarbeid og alt annet du måtte trenge for å komme deg på tur. Har du lyst å engasjere deg, idéer og tanker om turer eller spørsmål, ta kontakt!

KONTAKTINFORMASJON
Ring 95852558

På vår FB-side  legger vi ut info om kommende turer, bilder fra turer, kommenterer løst og fast og tar gjerne imot bilder og tips fra deg! Finn nye og gamle turvenner og sleng deg med på instagram med #vennetur #heltekte #dntunghammerfest

Lik oss - bli med på tur!