Turer og aktiviteter

Bli med oss på tur
Foto: Kristine Opaas

Du trenger ikke være medlem av Hammerfest og Omegn Turlag eller DNT for å bli med oss på tur. Alle er velkommen til å delta på våre arrangementer. Vi håper heller at du som ikke er medlem blir med på tur, får mersmak og derfor kanskje finner grunn til å melde deg inn.

På noen turer kan det være ulik egenandel for medlemmer og ikke-medlemmer, men da er det angitt i omtalen av turen på nettsiden, Facebook og i avisannonse. Stort sett er alle våre arrangementer gratis å delta på.

Vi tar gjerne i mot tilbakemelding på våre fellesturer og turkortene, eller forslag til nye turer. Send oss en e-post om du har ros, ris eller gode forslag.

BARNAS TURLAG

Tilbud til barn fra 0 til 12 år. Treff andre barnefamilier som liker å leke seg i det fri!

SENIORGRUPPA

Bli med på korte eller lengre turer. Nyt naturen og få deg en ny turvenn eller to!

TIPS OG RÅD

På DNT sine sider finner du hjelp til bl.a hvordan du bør pakke sekken.

TURKORTET

I HOTs turområde finnes flere turposter. Ta med turkortet og vinn fine premier

FJELLVETTREGLENE

Værforholdene i fjellet endrer seg ofte svært raskt og det er viktig å være forberedt på uvær. Se Fjellvettreglene på DNTs sider.